Vacature communicatie

Voor een nieuw platform Dimension TV is Eureka per direct op zoek naar een afstudeerstudent van de opleiding Communicatie of een net afgestudeerde student Communicatie die de volgende taken kan uitvoeren:

1). Onderzoek doen naar de doelgroep de ‘Apple generatie met een ziel’ middels een enquête.

2). Ervaring hebben op gebied van online marketing.

3). Op zoek naar vernieuwing en vernieuwende ideeën over online marketing.

5). Posten van leuke en prikkelende teksten op de social media kanalen Facebook, Instagram, Periscope, Snapchat en Twitter.

6). Het wekelijks kunnen editen van kleine vlogs voor Dimension TV.

De afstudeerstage is voor 3 a 4 dagen in de week voor een periode van een half jaar. Als je net afgestudeerd bent, is het ongeveer 2 dagen in de week. Je stagebegeleider zal de creatief producent van de stichting zijn en je komt in een creatief team van cameramensen, scenarioschrijvers en acteurs. Daarnaast kom je ook in aanraking met de tv-en online wereld.

Achtergrond van de stichting Eureka: Stichting Eureka is sinds oktober 2014 opgericht en is in het leven geroepen om een stuk bewustwording naar mensen toe te brengen door het produceren van theatervoorstellingen, films en series. Een succesvol project wat Stichting Eureka heeft geproduceerd is Get Connected, een voorstelling die on tour is geweest in de clubs, dance-en theaterfestivals door het land. Voor meer info zie www.stichtingeureka.nl

Valentine Berning werkt als creatief producent en theatermaker en is vanaf januari 2016 gestart met Dimension TV.  Zij wil een pionier zijn in het maken van vernieuwende online tv. Dimension TV wil empowerment geven aan wie je bent als mens. Het wil mensen een boost geven om een positieve draai aan hun leven te geven. Het totaalconcept van Dimension TV:

1). hoogwaardige content met diepgang geproduceerd en verpakt in een luchtig, humorvol en interactief jasje dat multidimensionaal wordt neergezet.

2). Interactie: we maken online interactief. De kijker kan reageren en zelfs anticiperen op datgene wat we maken.

3). Multidimensionaal: niet alleen online iets aanbieden, maar ook offline!

4). Online: 5-delige online serie, vlogs, blogs en een online leeromgeving.

5). Offline: voorstellingen, meet & greet events

Achtergrond over 5th Dimension: Een nieuwe webserie van 5 afleveringen die vanaf september 2016 op de markt wordt gezet. Het gaat over de wereld achter de bestaande wereld, voorbij aan tijd en ruimte waar je compleet in het NU komt. Het is een 5-delige online serie van ongeveer 5 minuten per aflevering. 5th Dimension gaat over 4 personages die via een spiegel met elkaar in een game terechtkomen. Ze moeten elkaar weg zien te spelen, op het moment dat er een personage afvalt ontstaat er ruimte in het hoofd en sluipt de 5e dimensie binnen. Naast het produceren van de serie wordt ere en complete platform gebouwd en zullen er vlogs met ‘behind the scenes’ worden gemaakt.

Meer info over de trailer zie: https://www.youtube.com/watch?v=OORXYuINlSY

Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Interesse? Stuur een mail naar valentine.berning@gmail.com met je motivatie en CV voor 28 februari.

Stagevergoeding: 250 euro.