Vacature sales

Vacature salestijger voor een nieuw te maken online platform Dimension TV:

Taken en verantwoordelijkheden:

• Je bent commercieel gedreven, een sales achtergrond en je bent goed in het binnenhalen van interessante deals.
  • Je hebt interesse in vernieuwende online tv programma’s en je bent op de hoogte van vernieuwende dingen in de kunst en onlinewereld!
  • Je bent gedreven om het platform naar een hoger plan te brengen.
  • Sterke en lange lijnen uit te zetten qua financiën en cash flow van de stichting.
  • Vernieuwende ideeën over geldstromen.
  • Interessante partijen en investeerders aan Dimension TV verbinden.

Achtergrond Dimension TV:

Missie

Dimension TV wil empowerment geven aan wie je bent als mens. Het wil mensen een boost geven om een positieve draai aan hun leven te geven.

Unique Selling Points

Het totaalconcept van Dimension TV: hoogwaardige content met diepgang geproduceerd en verpakt in een luchtig, humorvol en interactief jasje dat multidimensionaal wordt neergezet.

Interactie: we maken online interactief. De kijker kan reageren en zelfs anticiperen op datgene wat we maken.

Multidimensionaal: niet alleen online iets aanbieden, maar ook offline!

Online: 5-delige online serie, vlogs, blogs en een online leeromgeving.

Offline: voorstellingen, meet & greet events

• Opdracht
:

Je bent verantwoordelijk voor de sales en financiële verbanden en investeerders te zien. Je weet minimaal twee grote investeerders aan het platform te verbinden. Voor elke binnengehaalde opdracht/investeerder krijg je een goede commissie over het binnengehaalde bedrag.

• Profiel
  • Expert op het gebied financiën en strategie. Je bent verantwoordelijk voor de cashflow van het platform van de stichting.
  • Je hebt minimaal een paar jaar ervaring in de sales en je hebt een affiniteit met kunst, mindfulness en vernieuwende zaken op gebied van de online wereld.
  • Je hebt een groot netwerk voor mogelijke sponsoren in de kunst.
  • Vernieuwende ideeën over de financiering van het platform en de stichting, los van fondsen.
  • Communicatief, stressbestendig, zelfstandig en initiatiefrijk.
  • Gewend buiten de gebaande wegen te denken.
  • HBO+ werk en denkniveau.
  • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en in het Engels.
  • Woonachtig in de stad Amsterdam

Periode en contract
Per direct voor minimaal 10 uur in de week. Voor meer informatie zie: www.stichtingeureka.nl Interesse? Stuur dan je sollicitatie plus je CV voor 31 februari naar
valentine.berning@gmail.com